Родзинка святкового столу: фаршируємо болгарський перець

Низка зимових свят вже не за горами, а меню для гостей досі не склали? Не біда, існує один безпрограшний варіант, який точно врятує ситуацію – фарширований болгарський перець.

Хоча із закінченням сезону овочі традиційно дорожчають, але от інші складові не будуть дуже затратними, та й сам рецепт не такий вже складний, осилить будь-яка господиня, повідомляє svitiv.com.ua

Вам знадобиться:

Перець болгарський

Фарш м’ясний

Рис

Морква

Цибуля ріпчаста

Томатна паста

Мелений перець

Сіль

Зелень

Сметана

Рослинна олія

Рецепт приготування:

Помийте перець та очистіть його від серцевини, помістіть в каструлю з водою, поставте на невеликий вогонь. Зачекайте, поки шкірка не стане м’якою. Відваріть в окремій ємності рис, помийте і наріжте цибулю кубиками, а моркву натріть на великій тертці.

На середній вогонь поставте пательню, долийте масло, викладіть цибулю та моркву і смажте до золотистої скоринки, а тільки потім додавайте фарш (посоліть і поперчіть за смаком). Періодично слід помішувати масу, а коли вона пустить сік, злити воду.

Викладіть у глибоку тарілку, перемішайте із готовим рисом, але не начиняйте перець, поки не охолоне. Долийте води у каструлю, додайте томатну пасту і починайте варити перець на слабкому вогні приблизно 15 хвилин. Доведіть до готовності, посипайте зеленю і запрошуйте гостей до столу.

Дивіться: як готувати болгарський перець вдома

Facebook Комментарии
Загрузка...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *