5 причин, чому варто з’їсти грушу прямо зараз

До кінця серпня груша дозріває, саме тому початок вересня ю це сезон цього фрукту. Але груша не тільки смачна, вона ще й неймовірно корисна.

Для прикладу, періодичне вживання груші здатне зробити вас красивішими, бадьорішими та здоровішими.

Бадьорість

Щоб бути бадьорим протягом дня не обов’язково літрами пити каву чи енергетики. Фолівевая кислота, яка міститься в грушах, підбадьорить краще будь-якого стимулюючого напою. Оскільки, груша ще й нормалізує тиск, то протягом дня у вас не буде стрибків активності.

Молодість

Груша багата антиоксидантами, які затримують передчасне старіння клітин і сприяють їх регенерації. Крім того, вживання груші може ще й запобігати онкологічним захворюванням.

Сезон груші – кінець серпня, початок вересня
Сезон груші – кінець серпня, початок вересня

Фігура

Клітковина, яка міститься в груші в підвищених кількостях, нормалізує травлення і прискорює обмін речовин, що сприятливо позначається на фігурі.

Здоров’я

Груша містить вітаміни, які так необхідно організму саме з початком осені: А, В1, В2, Е, Р, РР, С. Вони відповідають за стан шкіри, нігтів і волосся, бадьорість, емоційну стабільність, інтелект і, звичайно, імунітет.

Груша містить вітаміни, які потрібні організму на початку осені
Груша містить вітаміни, які потрібні організму на початку осені

Очищення

Груша позитивно позначається на роботі підшлункової залози і очищає печінку з нирками. Фруктоза в груші не вимагає для засвоєння інсуліну, тому її часто прописують діабетикам.

Джерело